ammuntakausi /
shooting season 2020

Kisalisenssi kaudelle 2020 on juuri ostettu! Metsästys edellä mennään, eli rata-ammuntakin painottuu sitä palveleviin lajeihin; metsästysammuntaan ja compaciin. Luotipuolella liikkuvaan hirveen - ja jos jossain pääsisi kokeilemaan sitä SML:n luoticompacia?

Riistapolkukalenteri on juuri julkaistu - ja se herättää myös huolta; kisojen määrä on romahtanut. Kisoissa on kyllä kovasti porukkaa, mutta ilmeisesti on niin, että se talkoolaisuus on liian monelta liikaa vaadittu? Olenhan minäkin karsinut kovalla kädellä osallisuuttani yhdistystoiminnassa, mutta sentään jotain on jäljellä.

**

Just purchased my competition license for 2020! I´ll be focusing on disciplines that serve hunting, both with shotgun and the rifle. Plenty of range practise, but ofcourse some competitions as well, however eg. the Simulated Game Shoots have become less and less. Must be because of the number of volunteers which also keep disappearing. Pity, even if I have too, tried to get rid of some of the volunteering stuff I have done - I am letting the famous "Somebody Else" take over.. :)

This is what the heart of my Caesar Guerini Summit looks like. Any gun needs proper service and occasionally also some professional touch!

Date & Venue Discipline Result
9.8. Hyvinkää Riistapolku* 85/160 (4.)
2.6. Tervakoski (.308) Moving target 21/100
8.3. Mäntsälä Riistapolku* 109/150 (5.)
7.3. Lepsämä Riistapolku* crap
1.3.2020 Järvelä Riistapolku* 94/150